http://novinitepro.bg/bulgaria/edin-...-s-mechti.html
За тази история разбрах от един от членовете на форума "*езерват Северозапад". Ето какво написа той:
И няколко мнения от групата във Фейсбук на гимназията по каменообработване в Кунино:Страшно много се отвратих от това, което прочетох в статията която по-долу ще публикувам.... намерих я в групата ни във фейса... лошото е ,че е поставена на място, което освен участници в самата група не се вижда от никой друг ... попаднах чак сега. Искам да споделя ,че произведенията на този човек съм виждал и докосвал с ръцете си дори някои неща сме копирали и работили като ученици ... винаги съм си мислил, че ако Господ ти е дал такава дарба и ако си постигнал такива неща в живота си просто няма какво да желаеш повече и в някакъв момент от живота си ще се наслаждаваш на плодовете на труда си и радоста на хората от направеното за тях .... уви получаваш това ... http://zovnews.com/bg/talantliv-skul...-kato-kloshar/ ПОЧУВСТВАХ СЕ ЛИЧНО ОМЕ*ЗЕН И БЕЗЛИЧЕН И ЖАЛЪК ЗА*АДИ СЪСТОЯНИЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК, ЗА*АДИ МЕЧТИТЕ СИ И ДА*БАТА С КОЯТО СЪМ НАДА*ЕН КАТО НЕГО ... ЗА*АДИ ТОВА ,ЧЕ СИ ВЪОБ*АЗЯВАХ ,ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ОСТАВИМ СЛЕДИ СЛЕД НАС ....
Mariyan Michev ама това е Бари, това ли е съдбата му ??? има ли някой, който е близо до него за да направим нещо и му помогнем? някаква връзка ни трябва с Бари , нима така ще го оставим?
11 юни в 12:21 ·
Mariyan Michev Gerri , 1963 хората са имали ценностна система и морал за разлика от сега
11 юни в 12:25 ·
Gerri Nikolova[ Володя ,не го намерих аз, беше в групата ни постнато от наша съученичка ,но в дискусии и само в техният випуск .От там го откраднах ,защото реших ,че повече хора ще го видят тук
11 юни в 15:24 ·
Yav Bonev Цитирам баща ми (Теодор Бонев):
"да това е Бари моя учител най- талантливия човек.Той рисуваше с двете ръце едновременно беше виртуоз. Всички до един влезнахме в академията през 83-Бойко Петко и Иван , 84 аз и Тодор, 85 Вальо ,Васко ;86 Орлинова,*умен ,Пецата и македонеца .Пепа македонката .Димитър Кунчев.През тези години от Кунино имаше повече влезли от колкото от другите у-ща и худ.гимназии"
14 юли в 04:52 ·
П*ОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО КАМЕНООБ*АБОТВАНЕ 3140 с. КУНИНО, общ. *оман, обл. Враца, тел.: 091202/216; 238 e-mail: kuninostone@abv.bg
10 юни в 19:00 · Сподели · Сигнализирайте
4 души харесват това.