Тук можете да публикувате търсени и предлагани от вас ресурси и възможности.

Нематериални ресурси  : - умствен, творчески, опит, ноу хау, време, интелектуален, физически труд, идеен и др.

Материални ресурси  : - финансов ресурс, земя, сгради, транспорт, машини, материали

Не са позволени обяви за продажби и покупка!

 

Пример 1 : Пенсионерка: Водя внучето си на Алианс на пл. Славейков от Младост-4, във вторник и четвъртък. Мога да водя още едно дете.
Предлаган ресурс : Време, грижа
Търсен ресурс : Допълнителни доходи

Пример 2 : Имам 3 декара земеделска земя на 200 метра от пътя София-Перник. Имам идея за озеленителен център. Търся човек с опит в озеленяването за да го наравим съвместно.
Ресурс предлаган : Земя, идея.
Ресурс Търсен : Опит, време, труд

Пример 3 : Туристическа агенция, търси хора с познания за историческите забележителности на различни градове в България. Очаква предложение за организиране на еднодневни, двудневни екскурзии в района. Предложеният трябва да са обвързани с ангажимент за екскурзовод.
Търсен ресурс : Идеи, познания, умение на разказвач.
Предлаган ресурс : Транспорт, фирменна структура, финансов ресурс, опит.
Цел : Развитие на дейноста на фирмата / приходи /

Пример 4 : Имам малко шантава идея. Собственик съм на хотел на морето, който успявам да запълня на 20% от капацитета. Предлагам на други собственици на хотели по морето и планината да се обединим в кампания с име: "Спести пари в Кризата ! Прекарай 1 месец в България !", която да рекламираме и разпространяваме в Европа. Идеята е да направим изгоден пакет услуги за туристи за периода на най-слабите за нас месеци.
Търсен ресурс : Групови действия, съмишленици
Предлаган ресурс : Идея, материална база, време, труд
Цел : Повишаване на приходите и развитие на туризма

Пример 5 : Имам възможност и желание да инвестирам 50 000 евро в развитие на бизнес свързан с интернет. Очаквам предложения от млади, креативни хора.
Търсен ресурс : Идеи
Предлаган ресурс : Финансиране
Цел : Реализиране на идея за развитие на бизнес с интернет

Евро програмите-неоползотвореният ресурс

Един има въдица, друг знае да лови
риба, а трети знае къде е тя.
Да направим така, че да се намерят !$(this).corner("br 20px");

Актуално от "Не Спирай"

Консултантски услуги

От 1.10.2011 г. Фондация „Не спирай” има убедеността вече да предложи и консултантски услуги по проекти, свързани с финансиране от Структурните фондове, Европейската комисия, както и от други донори. Изцяло в идеите на Фондацията за по-пълно използване на съществуващите ресурси, ние искаме да спомогнем за по-доброто усвояване на полагащите се на България средства, както и на средствата на Европейска Комисия. Този ресурс продължава да е слабо използван. Ние искаме да обединим знанията и опита си с Вашите идеи и да ги превърнем във финансиран проект. „Не спирай” разполага със сработен екип от експерти в различни сфери на проектната дейност (концепция, идея, проучване, бюджет).

ARTBG.BG

ARTBG.BG е онлайн галерия, която представя български автори на изящното и приложно изкуство. Амбицията е българските творци да имат по-широко и пълно представяне в дигитализиращия и глобализиращия се световен пазар. В нашите категории ще намерите керамични продукти, бижута, метални арт продукти, картини и други от различни автори.

Екипът на Artbg.bg  също така поддържа наколко магазина на български автори в популярната онлайн платформа за ръчно направени неща https://www.etsy.com/

PhotoDesignLab

PrintsAndPost

IdaShopBoutique

SofiaPrintsArt

CeramicsVera

JewelrybyMilkana

Проектът на КДТ беше одобрен за финансиране!

08 август 2011г.

Инициативата на Не спирай, която подкрепиха различни фирми и организации за учередяване на сдружение “Клъстер за достъпен туризъм”, успя да спечели финансиране по ОП "Конкуретоспособност"

След доста подготовка на проектното предложение и месеци чакане резултатът е налице. Проектното предложение беше класирано с най-висок резултат.

"Клъстер за достъпен туризъм"

На 19.01.2011 г.  излезе решението на СГС за регистрация на сдружение "Клъстер за достъпен туризъм". Това е резултат на усилията на екипа на Не спирай да обедини заинтересовани страни за съвместни действия.

Достъпен туризъм

член на ENATФондация „Не спирай” е първият български член на Международната мрежа за достъпен туризъм (ЕNАТ).

Защо да се интересуваме? - нови политики, демография и пазарни ползи

Очаквайте скоро повече информация!

Българин взе 1-ва награда!

награден клипЗа съжаление нашият клип не беше сред отличените, но пък се радваме, че българин взима ПЪРВА награда на "Европейски видео награди за предприемачество 2010" и то с наистина добър клип!  Поздравления за Георги Георгиев...и да не спира :) Виж клипа ТУК

Успяхме !

И така с радост искаме да ви съобщим, че първия ни подаден проект е вече първия СПЕЧЕЛЕН проект. Да си честитим успеха ! Дано примера ни бъде заразителен и други хора и организации повярват, че МОЖЕ ! Проект Европа на Столична община.   виж списъка тук >>

Не е лесно да подариш 20 лв.

На 29 и 30 април проведохме много интересен екснеримент. Опитахме се да подарим на 5 човека по 20 лв. Виж резултатите ТУК

Нашият клип за конкурса

Първият резултат на Не Спирай. На 9.04.2010г. Беше изпратен нашият клип за конкурса "Европейски видео награди за предприемачество 2010".
Чакаме резултата ! Може да видите клипа ТУК

Вече и във Фейсбук

Не може да не използваме тази възможност !

Нова визия!

В духа на името си, Не Спирай се сдоби с нов дизайн. Благодарим на участниците в процеса!

По какво работим в момента:

  • Проект ЕВРОПА на столична община
  • Конкурс за видео клип за Предприемачеството.
  • Проект 19 век

Полезност

Полезността на портала е най-важният въпрос за нас. Желанието ни да я постигнем ще е невъзможно без вашите мнения и предложения. Може да го направите във форума, или с e-mail на: 1@nespirai.net